Здравейте и... добре дошли в “Зона Здраве”! Излизаме с амбицията да огледаме навсякъде и всичко, което има отношение към здравето на хората. А това означава, че няма да ви занимаваме само с билки, болки и лекарства , защото доброто самочувствие също е здраве; и подходящата работа, и пълноценната почивка, и храната, и спортът, и домът, в който живеем; и местата, на които ходим и хората, с които се срещаме и общуваме; и начинът, по който се обличаме и разкрасяваме и сигурно още много, много неща, които ...надяваме се заедно ще открием , за да подредим възможно най-добре този чуден пъзел, наречен живот.

Метаболитната клиника Regina Life Clinic стартира 2023 г. с нови промо пакети за поддържане на добра физическа форма, общо здравословно състояние и по-жизнен, сияен външен вид. Те включват широка гама услуги като консултации с ендокринолог, клиничен диетолог, кардиолог, ортопед, гастроентеролог и здравен психолог, изготвяне на хранителни режими, анти-ейджинг и слим-фит програми, както и инфузионни терапии. 

Инфузионните терапии са в основата на промо пакетите и се радват на голям интерес сред пациентите на Regina Life Clinic. Тяхното интравенозно приложение и състав се определят спрямо индивидуалните нужди на пациента след задължителен преглед при специалист в клиниката. Свойствата на тези „витаминозни коктейли“ подпомагат всички нива на здравето, подобряват състоянието на кожата и косата, хидратират тялото, повишават енергията и имунитета, помагат за изгарянето на излишните килограми и оформянето на мускулите, забързват метаболизма, регулират хормоналния баланс и помагат за борбата със стреса. Освен това инфузионните терапии са подходящи за превенция и лечение на различни здравословни проблеми, настинка и грип.

Промо пакетите са част от новогодишната кампания RE:Start на клиниката в социалните мрежи, с която всекидневно мотивират последователите си да рестартират грижата и вниманието към себе си през новата година. Може да проследите кампанията в профила на клиниката в Instagram на @reginalifeclinic и да разгледате актуалните пакети тук.