Здравейте и... добре дошли в “Зона Здраве”! Излизаме с амбицията да огледаме навсякъде и всичко, което има отношение към здравето на хората. А това означава, че няма да ви занимаваме само с билки, болки и лекарства , защото доброто самочувствие също е здраве; и подходящата работа, и пълноценната почивка, и храната, и спортът, и домът, в който живеем; и местата, на които ходим и хората, с които се срещаме и общуваме; и начинът, по който се обличаме и разкрасяваме и сигурно още много, много неща, които ...надяваме се заедно ще открием , за да подредим възможно най-добре този чуден пъзел, наречен живот.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

от 6 до 12 марта 2023

ОВЕН  

 
 
Много ще зависи от това дали ще съумеете да се настроите позитивно в началото на седмицата. Не се вълнувайте, ако нещо не тръгне както вие сте очаквали. Във всички случаи звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа вие ще постигнете много. Не забравяйте, че е по-добре да не бързате със сериозните решения. Това се отнася особено там, където става дума за интересите на вашите близки. Полезно ще бъде да направите пауза, да останете насаме със себе си, за да обмислите всичко.

Втората половина на седмицата със сигурност ще ви зарадва. През това време ще се отворят много нови възможности, вие ще се стараете да не пропуснете нито една. По-лесно ще намирате общ език с околните, ще разберете тези, които преди са били загадка за вас. Забележимо могат да се променят към по-добро отношенията ви с хората, които са ви подценявали, критикували, заяждали са се с вас за глупости.

ТЕЛЕЦ
 
 
Седмицата ще ви донесе много неочаквани събития. Постарайте се да реагирате на тях спокойно, да се отнасяте философски към промените в плановете на вашите съюзници. Важно е да не се поддавате на провокации, по възможност да не влизате в спорове, да не обсъждате неща, за които малко знаете. Помислете два пъти, преди да давате обещания или да поемате финансови ангажименти.

В работата ще ви бъде полезно умението правилно да подреждате приоритетите си, да действате последователно, да избягвате хаоса и неоправдания риск. А в отношенията с близките важни ще бъдат доброжелателност и готовност да се върви към малки отстъпки, ако обстоятелствата го изискват.

Какви отношения ще се формират с близките ви, в голяма степен ще зависи именно от вас. Старайте се да не сте прекалено взискателни към тези, на които държите. Тези хора сега ще ви бъдат особено благодарни за вашата снисходителност, грижа и подкрепа.

БЛИЗНАЦИ
 
 
Седмицата ще ви донесе много необичайни и запомнящи се събития, а така също ситуации, в които ще трябва бързо да се ориентирате. Могат да възникнат и неприятни моменти, но много повече ще бъдат поводите за радост, вдъхновяващите събития и добрите новини. Ако възникнат някакви трудности, вие бързо ще се справите с тях.

Вероятно ще имате интересни запознанства. Лесно ще се сприятелите с тези, с които преди са ви свързвали само делови отношения. Възможно е романтично увлечение. Тук по-нататъшното развитие на събитията в голяма степен ще зависи от това дали вие ще проявите инициатива.

През първата половина на седмицата ще имате шанс да реализирате някакви необичайни, смели идеи. По-късно ще трябва да отделите внимание на доста скучни ангажименти, на решаването на рутинни задачи. С тях вие ще се справите отлично.

РАК
 
 
Началото на седмицата ще бъде подходящо за срещи, от чийто изход ще зависят много неща. Ще имате шанс да намерите нови помощници и съюзници, не е изключено да започнете романтични отношения. Вие лесно ще се разберете с околните, често пъти ще се разбирате от половин дума. Някои Раци ще се досетят за това, което дълго време сте скривали от тях. Други представители на знака лесно и непринудено ще изведат "на светло" тайните недоброжелатели.

Втората половина на седмицата ще протече по-спокойно. Може да се върнете към някакви стари проекти, да осъществите това, което е било замислено отдавна. Тук охотно ще ви помогнат приятелите, а общите дейности ще ви помогнат да се сближите още повече. Вероятно ще има промени в отношенията с членовете на семейството. Ще се появят планове и заради тяхното осъществяване може да забравите за всички разногласия.

ЛЪВ
 
 
През първата половина на седмицата са възможни някакви неочаквани срещи, познанства, които ще ви направят силно впечатление. Не е изключен флирт, начало на романтични истории на работното място. През този период вие отлично ще се разбирате с околните. Благодарение на вашите думи и постъпки видимо могат да се променят в положителна посока отношения, които в последно време са били напрегнати.

Средата на седмицата ще бъде особено благоприятна за работа. Не е изключено да се наложи да се решават някакви трудни професионални задачи. С това вие ще се справите отлично. Не забравяйте обаче че е важно да си оставяте и време за почивка. При това много е вероятно семейните дела да поискат да им отделите внимание.

Последните дни на седмицата ще проведете особено ползотворно. Те ще са подходящи за сериозни задачи, за обмисляне на важни въпроси, а още и да съставите дългосрочни планове. Вероятно ще получите важни новини отдалече, които ще ви тласнат към интересни мисл

ДЕВА
 
 
Началото на седмицата ще ви накара да се безпокоите. Трудности могат да възникнат там, където вие не сте ги очаквали. На някои Деви им предстои да преодолеят сериозни изпитания. Непреодолими прегради обаче няма да ви спъват. Вие ще се справите с всичко, ще се научите на много неща. Ще имате шанс да завържите полезни познанства. Не са изключени предложения, които ако приемете, видимо ще укрепите своите професионални позиции и ще постигнете забележим ръст на доходите.

През втората половина на седмицата влиянието на позитивните тенденции забележимо ще се засили. Ще се отворят нови възможности. Вероятно ще има и приятни изненади, дори новини, касаещи някои осоебно важни за вас въпроси. Ще имате възможност да решите някакви семейни проблеми, да оправите отношенията с близките ви. Не са изключени пътувания, които ще протекат неочаквано леко и приятно.

ВЕЗНИ
 
 
През тази седмица вие ще имате повече работа от обикновено, но вие ще се справите с всичко отлично. Не е изключено да решите задачи, които на другите са им се стрували абсолютно безнадеждни. Това ще направи силно впечатление на околните. Мнозина ще поискат да научат нещо повече за вас. Основното, което се изисква от вас сега, е да не се задоволявате с малкото. Поставяйте пред себе си високи цели и се старайте да постигнете своето, независимо какви обстоятелства се формират.

Вие няма да си правите илюзии, реално ще оцените и създалата се ситуация, и своите сили. Това ще ви позволи да избенете грешки, необмислени постъпки и просто неприятни моменти. Мнозина охотно ще ви помагат точно защото вие ще се съсредоточите върху решаването на практическите задачи, няма да започнете да витаете в облаците. Това много ще се хареса на хората, уморени от чуждите фантазии и напразни надежди.

СКОРПИОН
 
 
Седмицата ще се получи добра. Ще имате шанс да постигнете успех именно в тези ангажименти, които за вас са особено интересни и важни. Вие ще покажете на какво сте способни, ще стигнете до решаването на много задачи по своему, няма да вървите по чужди следи и да повтаряте грешките, допуснати от другите. Много Скорпиони ще се обърнат към опита на стари познати и благодарение на него ще постигнат успех.

Мнозина ще бъдат настроени дружелюбно по отношение на вас. И стари, и нови познати със сигурност ще ви предложат помощ и подкрепа. В най-важните дела е по-добре да разчитате на собствените си сили. Това касае също така и въпроси, свързани с пари, например сключване на солидни сделки.

Седмицата ще бъде благоприятна от гледна точка на личните отношения. Няма да ви се наложи особено да се стараете, за да се харесате някому, понеже ще бъдете особено обаятелни и привлекателни. Романтичните отношения могат дори да се развият по-добре, отколкото сте очаквали.

СТРЕЛЕЦ
   
 
Началото на седмицата със сигурност ще дойде с някакви неочаквани събития. Не е изключено заради тях да се наложи да промените плановете си, да отложите едни ангажименти, за да се съсредоточите върху други. Вие няма да започнете да се ядосвате по този повод, ще се постараете да извлечете колкото е възможно повече полза от създалата се ситуация. Ако отдавна сте се замисляли за това, да промените нещо в живота си, именно през този период ще можете да направите първите крачки в новата посока.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна в много отношения. Вие ще се изненадате колко лесно ще започнете да намирате общ език с другите хора, дори с тези, с които по-рано не сте се разбирали. При някои Стрелци ще се появят нови приятели. Вероятно ще имате нови познанства, които ще получат романтично продължение. Единствената сфера, където трябва да бъдете по-внимателни, това е финансовата. Възможни са напразни разходи, досадни загуби.
 

КОЗИРОГ
   
 
Седмицата със сигурност ще ви зарадва с приятни изненади. Възможни са неочаквани събития, заради които вие ще поискате да промените плановете си, за да се заемете с нещо абсолютно ново. Някои Козирози ще разберат, че е настъпил подходящият момент за реализацията на стари тайни планове и веднага ще започнат да действат. Звездите ще подкрепят такива представители на знака.

Седмицата обещава професионални успехи, важни работни победи. Ще стане възможно издигането в кариерата. Тук е важно да не се объркате. Вслушайте се в интуицията си - нейните подсказвания ще ви помогнат да се държите правилно, да не пропуснете своя шанс, да направите добро впечатление на хората, от които зависят много неща.

Ще се променят положително отношенията с близките. Ще има по-малко поводи за разногласия и спорове, ще се появи възможност заедно да се заемете с нещо интересно. Благодарение на вашите действия ще се решат стари семейни проблеми.
 

ВОДОЛЕЙ
   
 
Ще имате една ползотворна седмица, ще свършите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Успешни могат да се окажат множество ваши начинания, включително и такива, които на другите им изглеждат доста съмнителни. Най-важното за вас е внимателно да се вслушвате в интуицията си, защото нейните подсказвания ще бъдат особено полезни. Докато съветите на околните понякога ще бъдат доста глупави.

Най-видими успехи в работата ще постигнат Водолеите, които общуват много с най-различни хора, активно си сътрудничат с много организации - и държавни, и частни. Вашата възможност да откривате и създавате нови делови връзки и да укрепвате съществуващите ще бъде много полезна. Не последна роля ще изиграе вашето обаяние, малцина ще останат равнодушни към него.

Вероятно ще имате парични постъпления, включително и от неочаквани източници. Помнете, че не бива да харчите получените средства за глупости. Помислете как най-добре да ги използвате. Вие ще си изясните какви инвестиции могат да ви донесат приходи.
 

РИБИ
   
 

Започнете седмицата с осъществяването на новите идеи, с реализирането на онези смели планове, които са се появили при вас съвсем скоро. Мнозина ще искат да помогнат. Неочаквано на ваша страна ще застанат онези, с които по-рано сте си съперничили, спорили или просто сте били в тежки и напрегнати отношения.

Не всичко ще се получава лесно, но вие няма да отстъпите пред пречките, ще проявите настойчивост в това, което е важно за вас. За повечето Риби този период е свързан с изпълнение на стари желания. Тук също не всичко ще стане от само себе си, но подкрепата на звездите вие все пак ще усещате при всякакви обстоятелства.

През втората половина на седмицата на преден план ще излязат личните отношения и семейните въпроси. Тук са възможни някакви приятни събития, добри новини. Вие ще намерите отговори на много въпроси, по които сте мислили в последно време.

източник: е-списание "Маргарита"