Здравейте и... добре дошли в “Зона Здраве”! Излизаме с амбицията да огледаме навсякъде и всичко, което има отношение към здравето на хората. А това означава, че няма да ви занимаваме само с билки, болки и лекарства , защото доброто самочувствие също е здраве; и подходящата работа, и пълноценната почивка, и храната, и спортът, и домът, в който живеем; и местата, на които ходим и хората, с които се срещаме и общуваме; и начинът, по който се обличаме и разкрасяваме и сигурно още много, много неща, които ...надяваме се заедно ще открием , за да подредим възможно най-добре този чуден пъзел, наречен живот.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

от 27 февруари да 5 март 2023

ОВЕН  

 
 
Началото на седмицата ще донесе доста силни емоции. Важното е да не им се поддадете. За казаното или направеното под влиянието на мимолетен порив вие може много скоро да съжалявате, докато обмислените и премерени решения ще се окажат правилните. Всички сериозни разговори си струва да бъдат отложени поне до сряда. Колкото по-близо е краят на седмицата, толкова по-лесно ще ви бъде да се разбирате с околните, да привличате на своя страна нови съюзници и да убеждавате опонентите си, че вие сте прави.

Втората половина на седмицата ще донесе отговори на въпросите, които ви тревожат в последно време, а така също новини, които ще ви помогнат да си изясните плановете за бъдещето. Възможно е да видите възможности, които преди са оставали незабелязани. Постарайте се да се възползвате от тях колкото е възможно по-скоро, не пропускайте своя шанс. Тази период ще е подходящ за срещи с тези, на които бихте искали да се харесате. Не е изключено познанство, което ще има романтично продължение.

ТЕЛЕЦ
 
 
Първите дни на седмицата едва ли ще минат без вълнения. По това време могат да възникнат незначителни финансови трудности, пък и дребни недоразумения в работата също не са изключени. Всичко, което се случва, вие ще възприемате много присърце. Хубаво ще е, ако до вас бъдат хора, готови да ви подкрепят, да дадат съвет или да помогнат, ако това се изисква. Струва си да се дистанцирате от онези, които обичат да се намесват във вашите неща при всеки удобен случай, да критикуват и правят мрачни прогнози. Общуването с такива личности може да ви извади от равновесие за дълго време.

Втората част на седмицата ще бъде благоприятна. Съсредоточете се върху важните и трудните задачи. Вие ще се справите добре с тях, успешно ще довършите започнатото по-рано. Вероятно ще имате парични постъпления, при това получената сума може да се окаже по-значителна отколкото сте очаквали. Някои Телци ги очакват приятни изненади, подаръци и знаци на внимание.

БЛИЗНАЦИ
 
 
Не си струва да бързате с важните решения, особено тези, които касаят личния ви живот, отношенията с близките ви хора. През тази седмица ще ви бъде трудно да се ориенитрате в своите чувства и желания. Много Близнаци ще си правят илюзии, вместо да се постараят обективно да оценят ситуацията, такива представители на знака рискуват да допуснат сериозни грешки. Вие повече от обикновено ще се нуждаете от подкрепата на хора, които ви разбират. Разговорите с тези, които винаги са били на ваша страна, със сигурност ще повишат настроението ви.

През втората половина на седмицата ще имате шанс да постигнете забележими успехи в работата. Вашите лидерски качества ще влязат в употреба, вие ще съумеете да обедините и вдъхновите хора, които заедно са способни на много. Важното е да не се смесват личните и професионални интереси, да не разчитате на симпатии и антипатии там, където става дума за работа.

РАК
 
 
Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за общуване. Успешно ще протекат дори срещи, от които вие не сте очаквали нищо хубаво. Не е изключено да ви предложат интересна работа или изгодна сделка, да ви помогант в реализираенто на някакъв важен план, да ви подскажат как да решите проблем, който дълго време не ви дава мира.

С всеки изминат ден ще ви хрумват все повече творчеески идеи. Околните със сигурност ще ги оценят достойно, ще поискат да вземат участие в тяхната реализация. Възможно е да си намерите не само нови съюзници, но и приятели, на които ще можете да разчитате във всичко.

Последните дни на седмицата ще бъдат оосбено благоприятни за обучение, събиране и анализ на информация, търсене на отговори на нелеки въпроси. Интуицията ще ви подскаже върху какво да се съсредоточите. Вие няма да си пилеете времето за несъществени неща, затова ще успеете да свършите много.

ЛЪВ
 
 
Не бързате за никъде. През тази седмица дори към простите и добре познати задачи си струва да се подхожда сериозно и задълбочено. Без това едва ли ще можете да постигнете успех в тях. Вероятно ще имате парични поспъления, успешно ще се реши важен за вас финансов въпрос, заради който в последно време сте имали доста тревоги и стрес. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за покупки.

Вие по-често от обикновено ще се оказвате в центъра на вниманието. Старайте се да не казвате нищо и да не правите нищо под натиска на емоциите. Необмислените думи и импулсивни постъпки могат да не се харесат на хора, на които бихте искали да направите благоприятно впечатление. Затова пък ако се възползвате от благоприятния момент и споделите идеите си, те няма да останат незабелязани.

ДЕВА
 
 
Седмицата ще изисква от вас да сте особено внимателни в работата. Дори към обичайните и добре познати задачи си струва да се отнасяте сериозно и внимателно. Постарайте се нищо да не изпуснете от поглед, а преди да вземете някакви важни решеиня, стрателно изучете ситуацията, съберете колкото е възможно повече полезна информация. Деловите отношения е възможно да бъдат по-напрегнати от обикновено. Не са изключени горещи спорове с колеги и шефове, изостряне на конкурентната борба. Важно е да запазите хладнокръвие - именно благодарение на него няма да допуснете сериозни конфликти, ще вземете връх над съперниците си.

С близките ви хора също не винаги ще бъде лесно да се разбирате - на тях могат да не са им ясни и разбираеми вашите пориви. Но един спокоен разговор и търпеливи обяснения ще помогнат да възстановите хармонията в отношенията. Не забравяйте за семейните задачи, а така също за обещанията, които сте дали на роднини и приятели.

ВЕЗНИ
 
 
В началото на седмицата емоционалният фон ще бъде оосбено напрегнат. Ще се окаже много по-трудно от обикновено да запазите самообладание. Вие рискувате да кажете или да направите това, за което по-късно ще съжалявате, отблъсквайки със своята избухливост и раздразнителност хора, на които бихте искали да се харесате. Доста забележимо по-трудно щеви бъде да се разбирате с колеги и делови партньори, а всичко това защото ще ви бъде трудно да отделите своите професионални интереси и лични антипатии. Ако имате възможност да отложите решението на най-важните въпроси, би било добре да постъпите точно по този начин.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна - благоприятна и многообещаваща. Тя ще е подходяща да проявите инициатива в ангажиментите си. Ще ви хрумнат нови идеи, които ще искате да реализирате незабавно. Такава възможност ще се появи скоро, а хора, готови да помогнат, ще се окажат до вас. Добре ще се получат пътувания, особено, ако тръгнете на път заедно с любим човек.

СКОРПИОН
 
 
Началото на седмицата ще протече доста безсмислено. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите върху някакви наистина важни неща - ще ви отвличат и разсейват много по-често от обикновено, при това е възможно да възникнат някакви неочаквани задачи и нови планове. Ще е необходимо известно време, за да подредите приоритетите си. Но колкото по-рано направите това, толкова повече ще бъдат шансовете за успех.

През тази седмица вие повече от когато и да е ще се стремите да усложнявате всякакви възникнали проблеми. Би било добре, ако до вас има човек, който гледа на случващото се по друг начин и е готов да сподели своето мнение. Съветите и подсказванията на тези, които добре ви познават, ще се окажат много полезни.

Последните дни на седмицата ще бъдат особено успешни. Те ще бъдат подходящи да проявите инициатива във всички сфери на живота. Видимо ще стане по-лесно да се разбирате с хората, с които преди не сте намирали общ език. Отношения, които преди са имали изключително формален характер, могат да станат по-непринудени.

СТРЕЛЕЦ
   
 
В началото на седмицата се постарайте да бъдете по-прецизни, когато подбирате с кого да общувате. През това време във вашето обкръжение ще има учудващо много съмнителни личности, чиито намерения няма да успеете веднага да прецените правилно. Бъдете нащрек, ако усетите, че някой прекалено настойчиво ви въвлича в някакви ангажименти или се опитва да ви заинтересува с нещо, за което имате смътна представ. Периодът ще изисква от вас много внимателно отношение към финансовите въпроси, оформянето на документи, административните въпроси.

Втората половина на седмицата ще е подходяща за обучение и творчески занятия, изяви на професионални мероприятия. Звездите ще проявят благосклонност къв Стрелците, които работят в сферата на образованието и културата, занимават се с разпространение на информация или организация на рекламни мероприятия. Енергия ще имате достатъчно, но все пак постарайте се да не се преуморявате.
 

КОЗИРОГ
   
 
Успех ще постигнат Козирозите, които през тази седмица се съсредоточат в работата си. Ще имате възможност да стабилизирате своите професионални позиции, да се научите на това, което скоро ще се окаже полезно и да формирате полезни контакти. Струва си да забравите за лъжливата скромност и да разкажете за своите победи на всички, на които това може да бъде интересно. Има шанс да ви обърнат внимание хора, чиято подкрепа може да ви предостави множество увлекателни възможности. Не бързайте обаче да се обвъзвате със сериозни ангажименти, отначало се убедете, че наистина имате сили да ги изпълните.

Общуването с близките ви ще изисква повече търпение и самообладание от обикновено. Възможни са дребни недоразумения, разногласия, не винаги ще ви разбират правилно. Споровете могат да бъдат полезни, но внимавайте да не се проточват твърде дълто. Да се намери решение, което да устройва всички, може да стане доста бързо.
 

ВОДОЛЕЙ
   
 
Седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. Вие ще можете да се разберете дори с тези, с които по никакъв начин по-рано не сте успявали да се договорите. Хора, които са ви подценявали, съмнявали са се във вашите знания и таланти, ще променят своето мнение. При мнозина Водолеи ще се появят нови контакти - ще се запознаете с необикновено интересни хора, способни да вдъхновят представителите на знака. Има вероятност да започнете романтични отношения, но тук много ще зависи от това дали вие искате да проявите инициатива.

Втората половина на седмицата ще се окаже особено благоприятна от делова гледна точка. Вероятно ще постигнете забележими успехи в работата, някои Водолеи могат да направят истински пробив в бизнеса. Победите няма да бъдат лесни, но и прекалено много усилия няма да изискват. Вслушайте се в интуицията си - ако следвате нейните подсказвания, то ще се окажете в нужното място, в точното време, а по-нататък всичко ще се получи успешно от само себе си.
 

РИБИ
   
 

Нещо може да тръгне не по план, но това едва ли ще ви извади от релсите. Много по-вероятно е да намеирте възможност да промените ситуацията или да извлечете полза от нея. Вярно е, че това ще изисква известни усилия и по-голяма изобретателност. С желание ще ви помогнат нови познати и с това могат да започнат отношения, които ще изиграят важна роля в живота ви.

Седмицата ще бъде подходяща за сключване на сделки, за решаване на финансови въпроси. Вие няма да рискувате с пари, ще ги използвате правилно. Особено успешна седмицата ще бъде за Рибите, които се занимават с търговия на едро.

Последните дни на седмицата ще бъдат наситени. Те ще се окажат най-благоприятни за общуване - вие ще разбирате мнозина от половин дума. Отношения, които преди са били напрегнати, ще се променят в положителна пооска. И това ще бъде ваша заслуга.

източник: е-списание "Маргарита"